NIEUW…
Alleen het schrijven van een blog is al helemaal NIEUW voor me. Als puber had ik wel een dagboek dat ik trouw bij hield, maar dat is toch weer net wat anders schrijven als nu de bedoeling is, dus zal mijn dagboeken laten voor wat ze zijn. Leuke uitdaging, en eens zien wat er allemaal te vertellen valt in en rondom de kapsalon.

De titel verteld het al, maar het gaat nu om NIEUW in de breedste zin van het woord. Laten we als 1e dan nog even het NIEUWE jaar erbij pakken. Bij deze voor een ieder, maak er weer wat moois van. Niet alles heb je zelf in de hand, dus hoop ik voor allemaal een liefdevol maar vooral een gezond NIEUW jaar.

NIEUW is deze website, waar weer door ieder op zijn eigen vakgebied hard aan gewerkt heeft en met resultaat! NIEUW is ook onze salon, waar niet minder hard gewerkt is. Eind november is de sloop begonnen aan de achterkant van ons pand. 31 december hebben we de salon leeg gehaald en is ook daar de sloophamer erin gegaan. 2 ½ e week is er keihard gewerkt en is er door vele partijen tot in de puntjes over alles nagedacht.

Met TROTS zeg ik dan ook neem eens een kijkje op onze website of kom gelijk een kopje koffie drinken in de salon, of ben je al geweest ?

Als laatste geeft een NIEUWE ruimte ook mogelijkheden tot NIEUWE dingen, maar daar later meer over …

Mariska