Mijn haar voelt weer als nieuw

Dinsdagmiddag 14.30 uur even tijd voor mezelf. Hoe kan je dat beter doen dan met een detox behandeling bij Kapsalon Haar En Zo. Ik word vriendelijk verwelkomt en mag plaats nemen bij de wasbak om mijn haar en hoofdhuid te laten wassen en te reinigen. Mariska gebruikt verschillende haarverzorgingsproducten van J. Beverly Hills en vertelt me dat ze een speciale shampoo en conditioner gebruikt die past bij mijn krullende haar. Na een heerlijke hoofdmassage wikkelt ze mijn haar in een hete handdoek en mag ik plaats nemen aan de leestafel. Het haarmasker doet zijn werk ik geniet ondertussen van een detox kruidenthee. Het zonnetje schijnt naar binnen en ik geniet van de zonnestralen op mijn gezicht. Nadat ze mijn haar weer heeft uitgespoeld, laat ik mijn haar nog knippen en worden mijn wenkbrauwen geverfd, want ja als ik er dan toch dan gelijk maar alles. Als laatste stap van de behandeling wordt mijn haar mooi in model geföhnd.

 

Ik keek er erg naar uit om de detox behandeling te ondergaan en was ook heel erg benieuwd wat het detoxen met mijn haar zou doen. Mariska vertelde me, tijdens de opening van haar vernieuwde salon, enthousiast over de 4 stappen. Van futloos en/of vet haar naar veerkrachtig en stralend haar, dat sprak mij wel aan. Opzich voelde mijn haar prima, dacht ik. Maar ik was ook nieuwsgierig naar het effect van het ontgiften van mijn haar en hoofdhuid.

 

Nu ik dit stukje aan het schrijven ben, een aantal dagen na de behandeling, geniet ik nog even na met een heerlijke kop detox kruidenthee die ik na afloop mee naar huis kreeg. Als ik met mijn handen door mijn haar ga voelt dit voller en fijner aan dan voor de behandeling. Mijn krullenbos valt makkelijker in model.Wil je je haar een echte boost geven dan is dit zeker een aanrader. Plus dat je natuurlijk even kan relaxen in de kappersstoel op een fijn plekje in 's-Gravenzande.

 

Een enthousiaste klant