Trouwen?
Haar En Zo staat klaar voor bruid en bruidegom. In de salon is voldoende fotomateriaal aanwezig zodat wij het bruidspaar een passend advies kunnen geven voor deze bijzondere dag.

Bruidegom
Knippen ongeveer 1 à 2 weken voor de trouwdag. De dag voor de bruiloft: contouren en nekharen bijwerken. Op de trouwdag: maken we je kapsel helemaal trouwdag ready met gel, wax etc..

Bruid
Het bruidskapsel ontstaat tijdens een proefkapsel. Dit proefkapsel wordt 6 weken voor de trouwdag gecreëerd in de salon. Op de trouwdag: komen we aan huis om het kapsel perfect te maken.

 

 

 

 

Stralend op je bruiloft!
Iedere bruid zal ongetwijfeld stralen op z’n bruiloft! Er zullen alleen heel wat voorbereidingen aan vooraf gaan om het de mooiste dag van je leven te maken. In deze periode zal je waarschijnlijk minder aandacht aan je huid (en haar ) geven. Door de inzet van Laviesage, Skin Hydrate (voedingssupplementen) is het mogelijk je huid (en haar) in 4-5 weken van binnenuit een boost te geven en jouw huid optimaal te laten stralen!

Hoe werkt dit?
Skin Hydrate kan de huid in korte tijd weer hydrateren: door het aanvullen van hyaluronzuur. Hyaluronmoleculen binden naast water ook collageenvezels, die daardoor op hun plaats blijven. Dit remt vochtverlies.
Wij van Kapsalon Haar en Zo vinden het belangrijk om ook te focussen op “van binnenuit” , want dat stimuleert uiteindelijk ook je haar. Daarom verkopen wij deze voedingssupplementen ook in de salon.

Kosten
Skin Hydrate 90 tabletten ( 2 tabletten per dag ) €92,-